26. heinäkuuta 2012

Pino kirjoja


Tässäpä tuleva luku-urakka. Kirjoja on tarttunut mukaan niin alekoreista kuin kirppareiltakin. Onpas joukkoon tarttunut pari kirjaa kirjaston poistomyynnistäkin. Järjettömän pieneen hintaan, 80 senttiä kappale.

Sormet syyhyää päästä kirjojen kimppuun, niin ettei tiedä mistä aloittaisi. Monta houkuttelevaa kirjaa odottelee vuoroaan. Ja kun kiinnostavia uutuuksiakin on tullut nyt useampi, ei tarvitse pohtia mitä sitä vapaa-ajallaan tekee.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös :) Kirjat ei taida lukemalla loppua maailmasta ja hyvä niin. Mutta vuorokaudessa vois olla enempi tunteja, että ehtis lukemaan vielä enemmän!

   Poista
  2. Tuo on kyllä totta :) Tarinoita tulee koko ajan niin paljon lisää..:) Lisätunnit vuorokaudessa ja lisäenergia on ihan tervetullutta. En voi uskoa, että taas olen menossa töihin, juurihan tulin sieltä :D Eipä oikeen auta mennä tuon kirjan kanssa sänkyyn, se toimii nykyään lähinnä unileluna :p

   Poista
 2. Ooh, ihania pinoja! Vitsaus-trilogia on minusta aivan hyvä genrensä edustaja, viihdyttävä eritoten. Harrisin Sarkaa ja samettiakin oli hyvä, muita en taidakaan olla lukenut. Liityin tässä samalla blogisi lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa.

   Minä aloitinkin jo Vitsaus-trilogiaa, mutta olin tuolloin yksin kotona ja jätin sitten sen takia kesken. Näen näet liian helposti painajaisia. Sittemmin onkin tullut luettua muuta ja se on vallan unohtunut hyllyyn. Mutta, sopivan hetken tullen tartun taas kirjaan.

   Löysinpä taas pinon kirjoja kirpparilta :) Tää on ihan loputon suo :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...