21. marraskuuta 2012

Marraskuun kirja: Emma

Ensiksi pahoittelut, että olen unohtanut täysin muistuttaa marraskuun kirjasta!!!!! Bloggaaminen on ollut hieman jäissä, onneksi lukeminen ei. Vielä on jokunen päivä aikaa lukea Emma ellei lukupiirin jäsenet ole olleet omatoimisia ja jo lukeneet sitä. Vai siirrämmekö suoraan joulukuulle tämän kirjan ja nytkäytämme koko palettia kuukaudella eteenpäin?

Jane Austenin Emma voitti meidän äänestyksen ja oli siten toivotuin kirja lukupiiriin. Klassikkohan se onkin. Kirjaa ehdotti Raitasukka blogista Kasoittain kirjoja. Keskustelu kirjasta käydään siis hänen blogissaan kuun lopussa.

Huomasin, että Emmaa on englanniksi saatavilla ilmaiseksi. Kaikille e-kirjoja lukeville siis vinkiksi. Project Gutenbergin sivuilla tuo kirja on. Sivuston kirjat ovat ilmaisia, koska kirjojen tekijänoikeudet ovat vanhentuneet Yhdysvalloissa. Kyseessä ei siis ole mikään piraattisivusto.

Vinkatkaa, jos ette ehdi kirjaa lukea, niin siirretään se joulukuulle. Jos taas enemmistö on jo lukenut tai ehtii lukea, niin jätetään kirja marraskuulle ja edetään sovitun aikataulun mukaan.

6 kommenttia:

 1. Minä en vieläkään ole saanut teosta kirjastosta, ilmeisesti jonotan teosta, kun ei ole vielä vapautunut. Olin kuitenkin hyvissä ajoin liikkeellä sen kanssa - kai tämä kertoo klassikoiden suosiosta!

  VastaaPoista
 2. Juuri sain luettua :)

  Nafisan: mä sentään sain Emman kirjaston hyllystä, mutta monista kappaleista ja painoksista taisi olla paikalla vain yksi tai kaksi. Suosittu se siis on!

  VastaaPoista
 3. Minäkin sain alkukuun jonottamisen jälkeen opuksen kirjastosta itselleni.

  VastaaPoista
 4. Kumpikin vaihtoehto käy, joudun joka tapauksessa jättämään väliin myös joulukuun kirjan kandikiireiden takia :(

  VastaaPoista
 5. Huh! Olipa helpotus lukea tämä juttusi! Muistin väärin, että marraskuun kirja olisi ollut emännöimäni Tummien perhosten koti, mutta se tuleekin sitten ilmeisesti vasta myöhemmin:D Olen ollut netittömänä pari viikkoa, remontti vaatii hirveästi aikaa eikä kirjapinot juuri lyhene. Juuri melkein tihrustin itkua, että miten ikinä ehdin lukea TPK:n parissa päivässä:DD Huh!

  VastaaPoista
 6. Meneepäs nyt melkoisen tasan nämä "äänet". Hmm, kuinkahan tässä toimittaisiin. Jos siirretään tämä Emma joulukuun kirjaksi ja nytkäytetään kaikki kuukausi eteenpäin. Pysyisi jo kirjan lukeneilla vielä muistissa kirja ja vielä kirjaa jonottavat sen ehtisivät saamaan. Teen tästä uuden postauksen ja laitan uuden kirjalistan kuukaudella nytkäytettynä. Passaako?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...