6. kesäkuuta 2013

Blogitauko

Elämässä on nyt sellainen vaihe, että aikaa ajatuksen kanssa bloggaamiseen ei riitä. Olen ajatusta haudutellut ja todennut, että on parempi jättää blogi nyt reilusti tauolle, ettei se koko ajan kummittele ajatuksissa ja huuda päivittämään.

Mitään vakavaa ei ole tapahtunut, arki vain tällä hetkellä vie aikaa ja voimia. Lukeminen pysyy matkassa, mihinkäs sitä karvoistaan pääsisi. Paras unilääke iltaisin on kirja, ellei se satu olemaan liian mukaansa tempaava :)

Palaan jossain kohdin vielä blogin pariin. En ole valmis lopettamaankaan. Milloin sitten aikaa on taas paremmin? Sitä en osaa sanoa. Ehkä ehdin jopa joistain kirjoista kirjoittamaankin jotain, kun on sopiva kolo. Mutta painetta blogista en nyt ota, se ei katoa täältä mihinkään ja jaksaa odottaa parempaa hetkeä.

Hauskaa kesää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hyvää kesää! Palaa sitten, kun siltä tuntuu. :)

  VastaaPoista
 2. Katjaa komppaan - ei blogi täältä mihinkään häviä :)

  VastaaPoista
 3. Täällä me lukijatkin pysytään, älä tosiaan ota blogista paineita!
  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa kesää sinulle! Palaile sitten kun aikaa ja voimia taas riittää. :)

  VastaaPoista
 5. Sitä samaa tälläkin suunnalla, pienemmässä mittakaavassa – ei mitään dramaattista, mutta elämä on... Säätkin suosivat enemmän ulkoilua ja rennosti ottamista kuin blogin kanssa pakerrusta. Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille. Palaan taas ruudun ääreen, kun aika on siihen parempi!

  VastaaPoista
 7. Blogisi säilyy lukuluettelossa, joten kuulolla ollaan sitten kun sinusta tuntuu siltä, että on bloggaamisen aika. Ota rauhassa kaikki aika itsellesi ja perheellesi <3

  Leppoisaa ja aurinkoista kesää :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...